All American Ammyday Baarlo
17-07-2019
Beste Amerikanen liefhebber,

Bijdeze willen wij je graag uitnodigen voor onze Ammyday nieuwe stijl, of te wel All American Ammyday. Deze wordt gehouden op Zondag 21 Juli as. 
In tegenstelling tot andere jaren beginnen we met onze toertocht om 13.00 uur, inschrijven kan dan vanaf 12.00 uur (inschrijven is verplicht, kost euro 5.00, je ontvangt dan tevens een rallyplaat). Het adres om je in te schrijven op de dag zelf blijft:
JC SJIWA, Hoogstraat 1A, 5991 XC Baarlo
We komen om ca. 14.30 uur terug in het centrum van Baarlo wat dan compleet in USA sferen verkeerd. Er zullen dan tevens verkeersregelaars aanwezig zijn die alles in goede banen zullen leiden en verder zullen assisteren met parkeren indien nodig.

Dan kan het feest dan pas echt losbarsten met live muziek, heerlijke koude budweiser en een niet te versmaden BBQ. Niet alleen het Sjiwa gedeelte maar ook het plein (bij de kerk) wordt er dit jaar bij betrokken.
Kortom, laat je verassen door de nieuwe aanpak en doe mee!
Vooraf aanmelden kan via info@ammyday.nl , je krijgt dan een bevestiging en eventuele verdere info.

EVENEMENT REGELING

Voor voertuigen die onder de oldtimerregeling vallen en geschorst zijn maar toch graag willen meedoen hebben wij de Evenementenregeling in het leven geroepen zodat ze toch mee kunnen doen. Voor meer info hierover stuur een email naar info@ammyday.nl .

Tot zondag 21 Juli 2019,
Team Baolderse Ammday

Terug naar Jul (2019)