Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov -Dec
 
Wist je datjes
05-07-2019
-Tijdens het Speedweekend in Ter Apel op zaterdag 31 augustus & zondag 1 september zullen de Classic Hotrods van Spedeworth Motorsports uit Engeland te gast zijn! De coureurs in deze klasse zullen gaan strijden om de Dutch Open titel!  

-  Dat er voor de unlimited team race op Emmen  236!!!! Autos ingeboekt!!  25 Nederlandse, 2 Belgische, 2 Engelse en 1 Duits team zijn ingeschreven! Kwa autos 26 Amerikanen, ruim 20 jaguars, 22 benzen, 42 fords en maar liefst 110 volvos.

- Pewispeedway ook te volgen is via Instagram, en we sinds paar maanden actief zijn en nu rond de 500 volgers hebben waaronder veel Engelsen.

- Dat op 28 juli weer de jaarlijkse cross in Beemster is en dat die begint om 11 uur.

- Dat zondag de saloon stockcar rijden in Blauwhuis en dat er een 20 tal zijn ingeboekt.

- Dat de Matchams Park Classic  op Ringwood raceway op 28 maart 2020 een hele grote banger wedstrijd lijkt te worden. Deze wedstrijd is tevens de afscheidswedstrijd van Mr Happy die vele jaren op de Firecracker reed. Op dit moment zijn al diverse continentals ingeschrven waaronder 7 rijders van het rall 6005 waaronder ook oudrijder Rudi vd Bruggen die vroeger al in Tilburg reed.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu     

Terug naar Jul (2019)