Wist je datjes
14-06-2019
- Vorige week lieten we weten dat er 4 banen gesloten waren in USA in een week, daaronder ook Friendship speedway. Nu  een week later een andere eigenaar en nieuwe klei op de baan en ze gaan weer verder met racen.

- Dat zondag in Lelystad Ron Kroonder aan de start staat

- Dat zondag naast Lelystad en Texel ook in Winkel de stockcar F1 aan de start staan mede doordat er veel stockcar coureurs uit de regio Winkel komen.

- Dat de wedstrijden in Stoke en Northampton in Engeland zijn afgelast door het slechte weer.

- Dat de Nederlandse superstox coureur Joep Brouwers afgelopen zondag in Aldershot een heat heeft gewonnen.

- Dat in Mildenhall dit weekend National Championship voor saloon stockcars is en dat er 48 saloons zijn ingeboekt waaronder de Nederlander Johan Adema. Bij de F2 rijdt ook een Hollander mee namelijk 103Chris van der Elst, daarnaast staat ook de in Engelnd wonende 969 Bart Smeets aan de start, namens Pewi.nl veel succes.

- De datum van de wedstrijd van Blije van de NAC  wordt verschoven van 3 naar 17 augustus. De stockcar F1-F2 en F2 junioren rijden niet maar de FAC 1600 wordt wel uitgenodigd.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu     

Terug naar Jun (2019)