Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Stockcar F1 bokaal
13-06-2019
De Stockcar F1 bokaal staat dit jaar klaar voor een bijzondere editie. Dit jaar zal de titelstrijd gestreden worden op twee banen. Op zaterdag 31 augustus begint de stockcar tweedaagse op het circuit van Hallum. Op zondag 1 september reist het circus naar Speedway Blauwhuis voor de ontknoping van dit evenement.

Op beide dagen kunnen de coureurs punten scoren in de heats. Op beide dagen staan drie heats op het programma. Alle zes de heats tellen mee voor de startopstelling in de finale van de Stockcar F1 bokaal. In de reguliere finales, gaan de races van start op dak kleur. In Hallum staat de finale in het teken van de grote prijs van Hallum, waar de hoofdprijs €750,- euro is. De winnaar van Hallum krijgt een plek op de eerste rij in de finale op de zondag. Op Speedway Blauwhuis wordt tevens een reguliere finale gereden. De winnaar van deze finale start ook op de eerste rij. Voorafgaand aan de Stockcar F1 bokaal finale zal een toss bepalen welke coureur aan de binnen of buitenkant start. De winnaar van Hallum heeft het recht om te kiezen tussen kop of munt.

De opstelling van de Stockcar F1 bokaal is op punten. Wie de meeste punten scoort start vanaf de tweede rij, tenzij deze coureur één van de finales wint. In deze finale is de limiet 36 coureurs. In de reguliere finales mogen er max 32 coureurs deelnemen.

Voor de winnaar in de Stockcar F1 bokaal ligt een beloning klaar van €1000,- euro gesponsord door Kandt B.V .
Vorig jaar was Jelle Tesselaar de winnaar. Wie zal dit jaar de beste zijn over twee dagen?

Stockcar F1 bokaal


Terug naar Jun (2019)