Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Camso nieuws
10-06-2019
1° BANGERSTOX PRE 1990
- We hebben 11 speciale bekers voor deze wedstrijd:
8 smartest car
1 oldest car
1  rarest car
1 « best painted car »
De keuze aan wie deze bekers toekomen, zal gemaakt worden door Jos Van leyden (Banger manager), Marc Vantongerloo (ex Banger manager) en Wim Moonen (Camso V8 piloot)

- De geluidscontrole voor de Bangerstox zal gebeuren op zaterdag, tussen 15u15 en 16u00, in het middenveld en op zondag, tussen 9u00 en 9u30, ook in het middenveld. TER ZELFDERTIJD ZAL DE CONTROLE VAN DE BANGERSTOX GEBEUREN OP VEILIGHEID EN VERSTERKINGEN.

- De startposities voor de Bangerstox Pre 1990 zal gebeuren volgens de vermoede snelheid van de autos, met de kleine en langzame autos, vooraan.

- Om 9u35 wordt er op de piste, ter hoogte van de startlijn, een briefing gehouden voor de Bangerstox. IEDEREEN MOET AANWEZIG ZIJN. Wie niet aanwezig is, kan de eerste reeks niet meerijden.

2° TOESCHOUWERS NU ZONDAG:
- Verleden jaar zijn we verrast geweest, dat er zoveel toeschouwers waren, voor deze organisatie. Dit had tot gevolg, dat vele mensen lang hebben moeten wachten aan de kassa. Dit jaar gaat er een derde kassa open zijn (vooraan links) om alles veel vlotter te laten verlopen.
- Mogen we vragen om zoveel mogelijk gepast geld te hebben (25€). Dan gaat alles veel vlotter aan de kassa
3° PARKING op 16.06.2019
- Er zijn GEEN parkingtickets voor Prive Cars.
- We hebben dubbel zoveel Big Bangers als verleden jaar, voor de World Cup, met, alle klassen samen, 233 ingeschreven deelnemers. We moeten IEDEREEN VRAGEN ZO WEINIG MOGELIJK PLAATS IN TE NEMEN. We willen GEEN PRIVE CARS zien tussen de Bangers, anders zal de start geweigerd worden.
- De Prive Cars moeten achteraan staan op de gewone plaats en NIET VERDER dan halfweg de grote tribune.
- Er zijn altijd Prive Cars en Bangerstox, welke relatief laat komen en dan moeite hebben om nog een plaats te vinden. Ofwel komen ze vroeg (tegen 8u30) ofwel zullen ze hun camion buiten moeten laten.
4° THE BIG ONE: 1 september
- Er zijn 2 reeksen op zaterdag voor de Prive Cars, Mascar, Super Prive Cars en Camso V8.
- Er zijn nog 21 plaatsen voor de Prive Cars. Waarschijnlijk zijn we nu zondag compleet. Inschrijving is 50€.
- Maximaal 20 SUPER PRIVE CARS.
5° BANGERSTOX TEAM RACES op 18 AUGUSTUS.
Nu zondag (16.06) is de laatste mogelijkheid om te betalen, zowel voor de normale Team races, als voor de match België – Frankrijk – Duitsland – Holland. 
Wie dan niet betaald heeft, verdwijnt van de startlijst.
Er is nog altijd 1 plaats vrij in het Franse team.

6° WESLEY WAMBEKE: Wesley is jarenlang Banger piloot geweest bij Camso. De laatste jaren reed hij wat minder wegens werk en een klein kindje. Verleden week is zijn huis en zijn garage compleet afgebrand. Zelfs de meeste klederen zijn opgebrand.
Om Wesley en zijn familie te helpen zal het Madness Team zondag 16 juni, rondgaan met een collectebus. Iedere gift, al is het maar 1 Euro, is welkom en zal de familie uit de eerste nood helpen.

CAMSO SPEEDWAY

Terug naar Jun (2019)