Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
07-06-2019
- Dat de road legal stockcar in juli naar Lelystad komt.

- Dat 7 juli weer autospeedway in Blijham is

- Een drukke week is voor Nascar coureur Kyle Larson afgelopen zondag reed hij in Pocono Nascar. Daarna heeft hij maandag in World of Outlaws gereden op Fairbury speedway om daarna woensdag en donderdag midgets te gaan rijden 2 dagen in de Indiana speedweek. Dan gaat hij vandaag en morgen weer 2 dagen World of Outlaws rijden en staat hij zondag weer aan de start bij de Nascar op Michigan International Speedway. 

- Dat BTCC coureur Aiden Moffat dit weekend mee rijdt in Lochelly met het Europees kampioenschap 2 liter hotrods. Aiden begon in 2010 met racen op Lochelly raceway

- Dat er weer een ramp Rolover is in Marienvelde dit jaar en dat de winnaar van vorig jaar Mark Devastator de Laat alias Evel Knievel weer aan de start staat om te proberen ook dit jaar weer te gaan winnen.

- Er al bijna 100 f1 rijders in actie kwamen dit  jaar op Sint Maarten. Tijdens de NK Stockars 2019 worden er meer dan 100 Stockcar verwacht op één dag.  

En dat dat er veel meer zijn dan die in actie komen tijdens de WK finale in

Engeland.- Dat het een slechte week was in USA voor het dirt track racing maar liefst 4 banen sloten hun poorten namelijk  Clay Valley Speedway, Swainsboro Raceway, LaSalle Speedway en Friendship speedway.
Bij Swainsboro Raceway kwamen wekelijks 2500 fans gemiddeld kwamen kijken naar gemiddeld 102 rijders. Van deze baan is nog niet bekend dat hij te koop staat maar anders zal er zeker interesse in zijn ondanks dat er volgend jaar in een uur rijden van deze baan in Daisy een splinternieuwe dirt track wordt geopend.

- Dat de BRL aanstaande maandag een demo geven op Raceway Venray

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu     

Foto Mark Derrix

Terug naar Jun (2019)