Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Bangers Marienvelde 25 augustus
06-06-2019
Hallo Bangervrienden,

Inschrijving Marienvelde 25 augustus geopend!! 
30 euro startgeld voor iedere coureur!!

Dames en heren coureurs opgelet,

vanaf nu kun je je weer opgeven voor de Unlimited bangerrace tijdens het Spektakel Weekend van Marienvelde op zondag 25 augustus!
Zoals altijd rijden we in combinatie met de combinerace en dat staat garant voor een dag plezier in een relaxte sfeer zoals jullie van ons gewend zijn!

Vorig jaar was wederom een geslaagde aflevering ondanks de drukke bangeragenda. We hebben allemaal natuurlijk de zwaarbevochten overwinning van #145 Wout Holtmaat nog vers in het geheugen liggen. Met in zijn nek de hijgende mannen van rivalen en noaberteam Black and Yellow was het een mooie strijd. Zou de beker dit jaar weer naar Luttenberg gaan of wordt de opmars van de Sallandse mannen gestopt en gaat de troffee die iedereen wil naar een totale andere hoek? Misschien wel naar Twente of Brabant, of lukt het dit keer één van onze Duitse Crashvrienden den Pokal mal mit zu nimmen??
Wat zeker is is dat de winnaar of winnares het niet voor niets krijgt en de stuurmanskunsten en een portie lef het verschil zullen moeten maken. Want 1 ding is zeker; Als je niet meedoet, dan win je niet!! Plenty bekers en entertainerawards!
Dus geef je allen op via whatsapp 0615254989 of PB en zorg dat je erbij bent. 
Zoals altijd ontvangt iedere rijder 30 euro startgeld!

Nieuw dit jaar Autorodeo op zaterdag 24 augustus!

Opgelet banger en rodeo vrienden! Vanaf nu kun je er een maximaal weekend van maken door op zaterdag naar de autorodeo te komen. De MCM Marienvelde houdt voor het eerst in haar geschiedenis een autorodeo op de baan van Marienvelde. Dit betekent lekker crossen met contact, vergelijkbaar met Bangerstox. Dus de light versie van het bangeren. De inschrijving voor deze rodeo is aanstaande vrijdag 7 juni om 19.30 bij Café Wiechers in Marienvelde, deelname kost 25 euro. Opgave gaat dus NIET via mij. Deze rodeo start om 11.00 uur en duurt tot 19.00 uur, aansluitend de prijsuitrijking in de tent waar de band Kraakthelder zorgt voor de muzikale noot!
Dus rodeo, feest en dan bangers, wat wil je nog meer??
Een camping?, ja dat kan ook. Ook dit jaar kan met weer terecht voor een prikkie op de gezellige Marienvelde camping.
Nadere info volgt hierover, maar ik kan alvast vertellen dat rijders en 1 monteur voor 10 euro pp het hele weekend toegang krijgen. Tot en met maandagochtend.
Voor de overige gasten is het bedrag 20 euro, daarvoor heb je dan de camping, toegang tot de autorodeo, het feest op zaterdag en natuurlijk op zondag toegang tot de wedstrijd en de afterparty!!

Ramp roll over

Vorig jaar hebben we dit geprobeerd, het was voor het publiek heel erg leuk en we kregen hier goede reacties over.
Natuurlijk willen we dit herhalen, dus wil je hier aan meedoen dankun je je opgeven via hetzelfde nummer. Minimaal 4 autos hebben we nodig, dus geef je op!

Zoals gezegd zit de bangeragenda propvol, op zaterdag is er ook een bangerrace op Emmen. Voor de diehard fans een uitgelezen mogelijkheid om na Emmen naar Marienvelde te komen, en via de feesttent zich op te maken voor nog een dag bangerplezier!
Rijders die de auto sparen voor de DD voor nog een dagje op Marienvelde zijn natuurlijk meer dan welkom.

Komt allen naar Marienvelde!

Home of the wrecking train

Grt Morice Katier 0615254989

Foto Mark Derrix

Terug naar Jun (2019)