Wist je datje
24-05-2019
- Dat er in november 2019 en januari 2020 op de dirt oval gereden gaat worden op Lydden Hill. Trouwens op 1 juni rijden de ELMS op Lydden Hill, natuurlijk is dat wel op de asfalt baan.

- Dat ze in Posterholt gaten in het Hek hebben gemaakt voor de fotografen zodat ze mooie fotos kunnen maken uit andere hoeken. Van die fotos kunne wij dan weer genieten op Pewi.nl want Ed Jacobs, Rene Smeets zullen hier zeker gebruik van maken, terwijl Victor Feder de mensen op het renerskwartier op de foto zet.

- Dat Big Ben  Holtrop afgelopen zondag met een  Jaguar sovereign x10d een auto waar er maar 6 van zijn gemaakt en dat dit de allerlaatste was. Ben had er ook veel werk van gemaakt en de auto was zelfs van ondere geschilderd .

- Dat het nog steeds goed gaat met de cross want bij de cross in Winsum ziet het vol met deelnemers voor volgende week donderdag. Dit geldt ook voor de cross in Zevenhuizen alleen is hier nog plek bij de stockcar F1 en de kevers.

- Dat er op 31 mei en 1 juni een wedstrijd voor de autocrossmaster wordt verreden in Pieterzijl  en dat de wedstrijden beide dagen om 9 uur beginnen.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   

Terug naar Mei (2019)