Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
10-05-2019
- Dat Niels Tesselaar de grand national heeft gewonnen in Belle vue afgelopen maandag. Weer een top prestatie van Niels die al een prachtig seizoen.

-  Dat je vrijdagavond 24 mei vanaf half 8 bij mansier in oudleusen kun je weer opgeven voor de autorodeo .Onder t genot van bier en( live)muziek 
Maar kun je nou echt niet wachten mag dit ook via een app-je naar 0629730511  

-  Dat 16 juni  de laatste kwalificatie wedstrijd is voor het WK F2 in Buxton en deze verreden wordt op Lelystad. Er zijn nog 5 man in de race om zich te plaatsen voor het WK stockcar F2 dus dat wordt spannend.

- Dat Kevin Starh ( D )  een heat heeft gewonnen afgelopen zaterdag op Mildenhall met de wedstrijdenin de  ORCI ministox waar Kevin in mee rijdt. Kevin is de zoon van Stephan Starh die vroeger bangers reed in o.a Tilburg en Ruisbroek en daarna jaren lang saloon stockcar . Het is ook de bedoeling dat Kevin in de toekomst saloon stockcar gaat rijden.

- Dat er weer kans is dat de stockcar F1 op Swaffham gaan rijden in de toekomst na het succes van de F2 die daar op 28 april reden. Het zal dan onder Rob Speak van Skegness georganiseerd worden net als de F2 laatste keer op 28 april.

- Dat in het huis waar Bosch is opgegroeid en grote jongen is geworden nu voort een museum is gevestigd. Boschje is wel een bijzonder jongen maar het museum gaat niet over hem het is het genie museum in Vught. Want wat vele van jullie niet weten is is dat  Boschje is opgegroeid op Bredero karzerne in Vught. Trouwens Boschje zelf wist dit ook niet.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   


Terug naar Mei (2019)