Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datje
03-05-2019
- Dat de 2 liter hotrods niet rijden in Posterholt. de national hotrods rijden wel en er zijn  11 autos ingeschreven.

- Dat er voor Wevershoof 12 vrije standaard zijn aangemeld bij vrije standaard Nederland, een facebook pagina met veel info over vrije standaard.

- Dat het een druk weekend racen is in Engeland en dat er ook weer Hollanders gaan rijden daar. Zo gaan Joep Brouwers en Ad Melissant rijden zaterdag 4 mei in Ipswich in de superstox klasse. Maandag in Belle Vue zullen de broers Jelle en Niels Tesselaar aan de start staan in de stockcar F1 en Ricardo Smidt rijdt mee in de stockcar F2. Veel succes namens Pewi.nl.

- Dat de continental stockrods op 18 mei gaan trainen in Lelystad nu er steeds meer rhd Stockrods naar Nederland komen .

- Voor de bangerfans of mensen die van sensatie houden zijn de Van bangers in Arlington een echte aanrader. Aanstaande maandag is het weer de jaarlijkse Van banger wedstrijd op Arlington waar bijna alleen rijders rijden die rijden om het publiek te vermaken zo als de Bears. Het is een wedstrijd die je  moet gezien hebben als banger/speedway fan

- Dat de stockcar F1, F2 en F2 junioren zaterdag en zondag rijden in Baarlo bij de jaarlijkse autocross op circuit Soeterbeek. De heritage stockcars rijden alleen zaterdag.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   
Terug naar Mei (2019)