Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Hot news- breaking news
02-05-2019
We kunnen het toch niet laten om toch iedereen even te laten weten dat we serieus bezig zijn om in juni 2021 een eigen event te gaan organiseren op Limburgse bodem. Een team van zeer fanatieke autosport gekken, liefhebbers hebben zich bij elkaar gegooid. En dat wel op een heus asfalt circuit!

Alles in het teken van gemotoriseerde sport aangevuld met LIVE muziek, bands, dance acts, feesttent, Live Action Shows, Live Radio, USA Cars, Nascar Whelen, V8 Oval Oval Series, Standhouders, Club treffen en ga maar door.

De eerste basis is gelegd en de medewerking hebben we gekregen om alles verder te gaan uitwerken. Onze grote dank hiervoor.

Lokale radio en TV hebben hun medewerking al toegezegd.
Op naar de landelijke media, radio, en TV.

We hebben al een naam gevonden en met passend logo. Deze zullen we spoedig naar buiten brengen.

Tevens gaan we nu contact leggen met bekende TV autosport speakers om alles lekker aan elkaar te praten in diverse talen gezien we ook Franstalige gasten zullen ontvangen met hun racewagens en teams.

Nu zijn we alles aan het klaar maken voor ons 2de gesprek met enkele betrokkene waar vervolgens werkgroepen uit zullen bestaan met diverse taken. Een ICT bedrijf heeft al te kennen gegeven om de website voor dit event te willen gaan maken. Thanks. Deze zal spoedig gelanceerd worden.

Meer informatie zal spoedig naar buiten komen......

Onze facebook pagina zal volgende week online gaan.....

Groetjes van het TEAM....

Terug naar Mei (2019)