Wist je datje
28-04-2019
- Dat er naast autorodeo nog een traditie is in Nieuwleusen namelijk wedstrijd eieren gooien met pasen, wie het ei als team van 2 het verst gooit wint de wedstrijd.
Dit was de reden dat er maar weinig rijders en fans aanwezig waren op eerste paasdag in Warneton.

- Dat er op 18 en 19 januari 2020 een short track beurs is in Drachten.

- Dat er meer dan 5000 bezoekers waren voor de openingscross in Kollum

- Dat Camso coureur Sven van Diepen op 21 april maar liefst in 3 klassen op een dag reed namelijk Lightning rods, prive cars en duo sierra.

- De reden was dat stockcar F1 coureur  Lourenz de Vries 79 in Blauwhuis met een roze bumper reed dat hij een weddenschap had verloren van Wendy Koopmans 36 dat hij 20 kilo zou afvallen en als dat niet lukte dat hij zijn bumper roze zou maken.
Het werd ruim 19 kilo wat Lourenz afviel wat nog zeer knap is maar hij verloor wel hierdoor zijn weddenschap met Wendy en moest zo zijn bumper roze maken.

- Dat Birmingham raceway is gered voor de komende jaren, Spedeworth- Incarace heeft voor de komende jaren het contract verlengd.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   


Terug naar Apr (2019)