Camso nieuws
25-04-2019
1° De inschrijvingen voor de Prive Cars en Bangerstox voor 19 mei zijn compleet. De Teams Bangerstox voor 18 augustus zijn ook compleet.
2° GEEN inschrijvingen per aangetekend opsturen, daar wij in de volgende periode vaak afwezig zijn en er niemand is om de aangetekende zendingen af te halen. Ze blijven slechts 1 week liggen in de Post hier in Ratingen. Daarna worden ze teruggestuurd. Als er geen adres van de afzender erop staat, is het verloren.
3° Er mogen GEEN TONNEN meer gebrand worden tot de organisatie van oktober (zie hieronder bij schorsingen).
4° De groep Temmerman krijgt een officiële waarschuwing om ’s avonds laat nog muziek te maken. Wanneer dit nog een keer gebeurt, zullen ze niet meer kunnen overnachten op het circuit.
5° Onze dank aan alle piloten (OOK DE BANGERS en de CAMSO V8), welke een inspanning gedaan hebben om met een deftige uitlaat op hun auto te komen. In de toekomst moet dit verder zo.
6° Wij zoeken TWEE VASTE BAANOFFICIALS en EEN VASTE HEFTRUCK chauffeur. Graag aanmelden via facebook.
7° Prive Car 493 Rik Wagenaers (Nl) is aangemeld voor de volgende organisatie. Wij herinneren er hem aan, dat hij NIET op ZATERDAG binnen kan (op 10 maart heeft hij zijn private auto plus aanhanger niet op zondagmorgen van het terrein verwijderd).
8° Bij de Bangerstox mag er NIET MEER GEDUWD WORDEN, na de finishlijn, wanneer de wedstrijdvlag (zwart wit geblokt) gezwaaid wordt.
9° SCHORSINGEN
- Bangerstox 173, Benjamin Delatte, wordt voor 19 mei geschorst, om racistische uitlatingen op zijn caravan geschilderd te hebben.
- Banger en Bangerstox 65, Glen Meerschaut, wordt tot 15 juni geschorst voor ALLE klassen om in de nacht van zondag op maandag, met drie personen over de omheining geklauterd te zijn. Deze schorsing wordt doorgegeven aan ASE Emmen.
- De supporter van Pierre Verscheure, Camso Hot Rod 27, welke op zondagavond, aan de ingang, de oorzaak was van een handgemeen wordt voor de drie volgende organisaties, de toegang tot het terrein ontzegd.
- De genaamde “Sas”, mekanieker van Jimmy Carmoy (Bgstx en Bangers 36) wordt voor de rest van het jaar 2019, NIET MEER TOEGELATEN OP HET TERREIN, OP ZATERDAG, om in de nacht verschillende matrassen, afkomstig van caravans voor de caravan race, opgestookt te hebben in de brandton. Tot de organisatie van oktober, mag deze brandton niet meer gebruikt worden.

Camso speedway

Terug naar Apr (2019)