Autorodeo met Koningsdag
19-04-2019
Ja koningsdag staat weer om de hoek. Zaterdag 27 april zijn er maar liefst 2 autorodeos in 2 verschillende dorpen,  Lemele en Rouwveen. Als je van ronkende motoren en benzine dampen houd.  En natuurlijk doffen klappen want hier gaan de autos natuurlijk weer plat.

Rouwveen is bijna de maximale inschrijving gehaald, met maar liefst 90 deelnemers. Hier zullen de wedstrijden rond de klok van half 2 tot +- 5 uur half 6 zijn. Daar na feest in de tent.

Lemele heeft 53 deelnemers 18 in de super zware klasse. Hier beginnen de wedstrijden rond de klok van half 1 +- 5uur

Wil je nog mee doen? Je kan nog inschrijven voor beide wedstrijden. Maar wees er snel bij want Rouwveen zit bijna vol. Lukt het daar niet meer kan je je altijd nog opgeven voor Lemele.

Kom je als publiek? Wat staat er dan tewachten?

Rouwveen: in de wandelgangen gehoord. Hier zullen enkele oude autos aan mee doen. Altijd mooi. De plaatselijke kinderopvang staat met een tent voor de kinderopvang voor jullie gemak. De luiers verschonen doen hun jullie mooi rodeo kijken. De kinderen kunnen de zandbak in of als gezin in een 18 meter hogen reuzenrad ook een draaimolen en springkussens zal er zijn. Ook een overdekte terras met verschillende eet tentjes. Er zullen ook bandjes optreden. En na de rodeo een groot feest in de tent tot de late uurtjes. 

Lemele: heeft voor de aller kleinste een ballenbak. Voor klein en groot springkussens, ook 2 mini quads om over een parcour te scheuren. Ook zullen er kleurplaten liggen om te kleuren. Dus veel te doen voor kinderen van alle leeftijden. + bonus voor in de pauze van de rodeo zal weer de echte rodeo taxi weer zijn rondjes maken op het cross terrein.

Kom allen na een van de 2 leuke en goed georganiseerd autorodeos voor een onvergetelijke koningsdag.

Tekst en foto Mark Derrix

Terug naar Apr (2019)