Camso nieuws
28-03-2019
ZEER BELANGRIJK!!!!!!!!!
In het kader van de start van de procedure voor de verlenging van onze vergunning, worden er dit weekend geluidsmetingen gedaan door een erkend bureau.
In eerste instantie was het de bedoeling, om metingen op zondag te doen, maar de weersvoorspellingen zijn dat er een relatief krachtige wind zal zijn op zondag, terwijl het op zaterdag bijna windstil zal zijn.
Daarom werd beslist, in samenspraak met het bureau, welke de metingen doet, ook op zaterdag metingen uit te voeren. De zondag zullen er nog verdere metingen uitgevoerd worden.
Om op zaterdag zoveel mogelijk de wedstrijden te simuleren, zijn volgende veranderingen aan het normale trainingsschema van toepassing:
- Poort gaat open om 11u00 in plaats van om 13u00
- Er zullen trainingen zijn van 14u30/ 15u00 tot 17u00
- Wij gaan de trainingen zo regelen, dat deze de wedstrijden zeer benaderen: Prive Cars en Bangerstox samen (Bangerstox mogen natuurlijk NIET duwen). 30 auto’s tegelijkertijd op de piste voor 20 ronden. 
- We gaan de groepen afwisselen, zoals in de wedstrijden: PC en Bgstx samen/ Super Prive Cars apart/ CHR en LR samen
- Geluidscontrole voor IEDEREEN (ook degenen, welke laatste keer in orde waren) in het middenveld vanaf 12u30. Iedereen, welke de geluidscontrole gepasseerd is en welke in orde is, krijgt een sticker op de auto. Alleen degenen, met een sticker kunnen trainen en ook de zondag rijden.
- We vragen aan zoveel mogelijk piloten om de zaterdag te komen trainen.

GELIEVE DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK DOOR TE GEVEN AAN ANDERE DEELNEMERS.

- Zondag verandert het uur. Dit betekent dat men zaterdagnacht een uur MINDER slaapt.
- We zitten met een computer bug in de uitslagen en klassement. Tot nu toe heeft de specialist dit nog niet kunnen oplossen
- Op 31.03 is parking voor iedereen mogelijk.
- PRIVE CARS: voor Paaszondag zijn er nog 23 plaatsen. Voor Paasmaandag nog 28 plaatsen
- BANGERSTOX: Voor Paasmaandag zijn er nog 28 plaatsen
- De lijsten van de ingeschreven piloten voor de volgende organisatie worden steeds bijgewerkt op www.camso.com onder “Coureurs”. Gelieve af en toe te kijken of U erop staat en het op tijd te melden, indien iets niet juist is.

Terug naar Mrt (2019)