Landen team race Bangerstox
17-03-2019
Het is de bedoeling om op 18 AUGUSTUS een Team Race voor Bangerstox te organiseren tussen 15 piloten uit België, Frankrijk en Nederland.
We zijn niet zeker, dat Nederland een Team van 15 piloten kan samenstellen. Indien dit niet lukt, dan gaan we een België vs Frankrijk organiseren, 20 tegen 20.
Ieder land moet een Team captain hebben, welke de tactiek op de piste bepaalt. Dit mag geen piloot zijn, welke meerijdt, om vriendjes politiek te vermijden.
Ieder Team mag één reserve auto hebben.
De auto’s van ieder team moeten in de kleuren van het land geschilderd worden (Holland: oranje)
Alle autos moeten gekeurd worden tot 15 voor de start van de organisatie. Wie dan niet gekeurd is, kan de eerste wedstrijd voor Bangerstox niet meerijden. De keuring gebeurt door 1 Belg, 1 Fransman en 1 Nederlander. Indien er geen overeenstemming is, indien een auto kan toegelaten worden of niet, dan beslist uiteindelijk Camso.
De Camso reglementen voor de Bangerstox zijn van toepassing.
Er worden 3 wedstrijden gehouden (2 reeksen en een finale, alles over 20 ronden).
Er zijn geen bekers in de wedstrijden zelf, maar wel 15 bekers voor het winnende team, 15 bekers voor het 2e en 15 bekers voor het 3e Team.
De inschrijvingen en betaling wordt afgesloten, ten laatste tijdens de organisatie van 16 juni. Daarna kunnen nog ten laatste tot 1 week voor de organisatie ingeschreven piloten gewisseld worden.
WIE KAN DEELNEMEN? 
Van Nederlandse zijde moeten we reeds tevreden zijn, als we er 15 samen krijgen. Dus de eerste 15 welke inschrijven en betalen kunnen meerijden.
Van Belgische en Franse zijde gaat in eerste instantie de voorkeur naar de piloten, welke aan alle Bangerstox wedstrijden in Warneton, dit jaar, deelgenomen hebben. Camso zal de selectie houden in die zin dat we de deelnemers mooi willen verdelen over de verschillende Teams. Dit om te vermijden, dat door vriendjes politiek, bijvoorbeeld één Team 10 deelnemers zou hebben en dan de rest zou verdeeld worden over de resterende Teams.
Dus wie geïnteresseerd is kan zijn naam opgeven bij Camso PLUS het TEAM WAARTOE ZE BEHOREN. Wij zullen dan tijdens de organisatie van mei de selectie bekendmaken. De deelnemers kunnen dan ten laatste tot 16 juni (PRE 1990) betalen.

Camso speedway

Terug naar Mrt (2019)