Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Camso nieuws
15-03-2019
1° PRIVE CARS EN BANGERSTOX voor 19 mei: Het aantal Prive Cars wordt beperkt tot 75 en het aantal Bangerstox tot 60

2° UITLAAT CAMSO V8: De Late Models MOETEN vanaf het Paasweekend allemaal de speciale dempers van Venray hebben, zodat ze duidelijk minder lawaai maken. Wie deze niet heeft, zal niet kunnen meerijden. Dit is niet van toepassing voor de Ascars, daar deze sowieso reeds duidelijk minder lawaai maken dan de Late Models.

3° Rick Wagenaars (Nl) Prive Car 493 wordt NIET meer toegelaten op het circuit op zaterdag. Daar hij geen parking ticket kon hebben (Prive Cars) hebben we hem gevraagd om de zondagmorgen om 8.00 het terrein te verlaten. Dit is niet gebeurd. Verder had hij zich tussen de Bangers geplaatst, met caravan en Camionette.

4° Vanaf het Paasweekend moeten ALLE autos (ook Bangers, Camso V8 etc.) in het wagenpark een plastiek doek onder de auto hebben, zoals dit reeds jaren op alle circuits op het continent verplicht is. Wie er geen heeft zal er 1 bij Camso moeten kopen (kostprijs 10€). Die zullen reeds op 31/03 ter beschikking liggen.

5° Later op het seizoen en zal het niet meer mogelijk zijn om auto’s op het circuit achter te laten. Vermoedelijk zal dat vanaf de organisatie in JUNI zijn. Wij houden U hiervan nog op de hoogte.    

Camso speedway

Terug naar Mrt (2019)