Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Inschrijven Bangers Emmen
05-03-2019
SEASON OPENER inschrijving open.

Over iets minder dan 4 weken starten we met het nieuwe banger seizoen. Op 30 maart trappen we af met de Season Opener. Nieuwe ronden Nieuwe kansen!!

De opzet van de unlimiteds zal grotendeels weer hetzelfde worden als verleden jaar, maar we proberen voor de mei en september wedstrijd nog wat speciaals te organiseren qua naam en qua prijzen. Uiteraard blijven alle meetings voor het kampioenschap wel gewoon unlimiteds.

Wil je voor het kampioenschap rijden dan moet je in het bezit zijn van een transponder. Heb je geen transponder dan ben je uiteraard ook van harte welkom maar wordt je niet in de uitslag opgenomen. De rijders worden tijdens de heats gewoon gemixt alleen in de finales rijden alleen transponder rijders. De niet finale rijders kunnen direct na de finale allcomers rijden normaliter waardoor je als niet transponder rijder weer net zo vaak kunt rijden als de rijders met transponder.

De heats zullen het hele jaar willekeurig worden ingedeeld zoals dat ook met de Oliebollenrace is gedaan. Waarbij de transponder rijders evenredig worden verdeeld over de heats. Hoe de indeling gedaan wordt zal per keer verschillen zodat gedurende het jaar iedereen tegen iedereen kan komen te rijden. Voor de Season Opener zal er geselecteerd worden op achternaam, voor mei wedstrijd op startnummer, voor de augustus wedstrijd op transpondernummer (en startnummer), voor de Blue Oyster op Autotype (bijv zoals afgelopen editie) en de Oliebollenrace wordt er geselecteerd op voornaam. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk dat de indeling volstrekt willekeurig is en als er 1 parameter veranderd, alles veranderd.

De inschrijving gaat ca 4 wkn van te voren open en zal sluiten op de zondagavond een week van te voren. Dit zal het hele jaar zo zijn.

Verder heeft het bestuur gemeend dat ‘entertainen gedurende het hele jaar’ extra beloond mag worden. Daarom zal er aan het eind van het jaar op de feestavond i.i.g. een BBQ cheque/bon overhandigd worden aan het Best Entertainende Team!! Zodat deze prijs met hele team gevierd kan gaan worden.

Voor nu wensen we de rijders Succes met bouwen. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en hopen jullie (rijders, monteurs, publiek, vrijwilligers en andere geďnteresseerden) de 30e in groten getale te verwelkomen bij de start van Bangerseizoen 2019.

De inschrijving is iets uitgebreider als normaal o.a. telefoonnummer. Belangrijkste reden hiervoor is dat we op de dag zelf elke rijder willen kunnen voorzien van info van onze kant wanneer noodzakelijk. Waardoor er sneller en beter gecommuniceerd kan worden als alles werkt.

Inschrijven door hier te klikken

ASE Bangershttp://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScamoptXPrprMmWB8sP4Auo0Y0tpA8wQnh8XY1qqg2cgypOqw/viewform?fbclid=IwAR3DMiv1rQay2fUhR8c6GLhZe4ub51rluRo9MPjmXLskfAAw-moNb1V5-xE

Terug naar Mrt (2019)