Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
01-02-2019
- Dat de crazy race in Termunten dit jaar is op 2 juni

- Dat Swaffham Raceway bij de ORCI is gekomen, hopelijk dat nu ook een keer de saloon stockcars en de stockcar F1 er weer een keer gaan rijden. 

- Dat de film trading paint  die gaat over dirt track racing  met o.a John Travolta op 22 februari in de bioscopen komt in de VS. De vraag blijft of dat hij in Nederland te zien zal zijn in de bioscoop.

- Dat het NACO museum in Maastricht een leuk uitje is en als je er zelf heen wilt dat je Mat Gulikers kunt mailen via  naco-museum@outlook.com  of bellen via
+31 (0)6 15 38 26 52

- Dat de winnaar van de V6 euro pickup series van het seizoen mag eeb jaar later een jaar racen in de Euro Nascar series. De V6 euro pickup volgend jaar ook een aantal keer op Venray rijden.

- Dat Sebastiaan en Michael Bleekmolen dit jaar ook mee gaan rijden in de Nascar Whelen Euro series en dus ook in juli aan de start zullen staan in Venray. Het mooie is dat er dan 2 ex Formule 1 coureurs rijden dat weekend want naast Michael Bleekmolen zal ook Jacques Villeneuve rijden.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    


Terug naar Feb (2019)