Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Racing Expo nieuws NOV Lelystad
24-01-2019
Komend weekend zijn we weer aanwezig op de Grootste Autosport beurs te Leeuwarden , de Racing Expo 
Je vind ons op standnummer 5055 . Op onze stand presenteren we spiksplinternieuwe Stockcar F1 van Geert- Jan Keijzer,  een bruut beest om te zien. De road legal Stockcar F1, de enige ter wereld, staat ook te pronken op de stand. Ian Higgins (captain Chaos) ,  eigenaar en vertroelaar , rijdt hem vrijdag naar Leeuwarden. Een prachtige bolide waar je dus gewoon de weg mee op mag, al betwijfelen wij of de Nederlandse agent dit zal appreciëren. 

Daarnaast de schitterende heritage F1 van wijlen #10 Piet Keijzer. De originele BamBam machine is tot in de puntjes gerestaureerd door Bertus de Boer en zijn team, is nu weer in handen van de familie Keijzer. Een van Nederlands mooiste Stockcar F2 s zal zeker uitnodigen om eens van dichtbij bekeken te worden. De eigenaar en meervoudig World Cup winnaar heeft de bolide spic & span verzorgt om te showen op de beurs. 
De Brisca Micro F2 stockcars komen in actie in de race arena, met zelfs deelname uit de UK zullen de kids  er een geweldige show van maken .Wil je info, of een Micro F2 bestellen; vraag gerust op onze stand …. ook daar staan er een aantal staan te pronken. Om het verschil te laten zien tussen de F3 stockcars en de Micro F2 zullen we ook deze showen.

Tenslotte zijn we er natuurlijk voor een gezellig praatje. en alle info over onze sport. Ook voor info over de nieuwe klasse, welke we in 2019 samen met Spedeworth zullen introduceren, de Continental Stockrods , kan je ons vrijblijvend benaderen .Tot ziens in Leeuwarden .

NOV Lelystad

Terug naar Jan (2019)