Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
18-01-2019
- Dat het 15 september weer  Race-Xperience is in Nederweert  

- Dat de midget race de Chili Bowl in Tulsa maar liefst 30 miljoen dollar aan economie oplevert voor de regio Tulsa. Dat daar woensdag Tom Harris 16de is geworden in finale .Hij viel uit  in zijn manche waardoor hij de C main moest rijden waar hij 2de werd  en daarna  knap 4de in de B main vanaf een 16de plek en zo dus in de finale kwam. 

- Dat Loris Hezemans die ook LMV8 vorig jaar heeft gereden en Euro Nascar rijdt, gaat rijden tijdens de speedweeks op de asfalt baan van New Smyrna.

- Dat ze in Lelystad met de  met UK Stockrods  gaan beginnen in samenwerking met Spedeworth, het wordt de 3de klasse op het continent die op de Engelse manier gaat rijden.

- Een rara combinatie maar NOS Energy Drink zijn eigenaar is Holley Performance Product wat elke V8 man wel kent. NOS Energy drank is voor dit jaar de hoofdsponsor van de World of Outlaws sprint cars.

- Dat de wedstrijd met de bangerstox van The Claydiggers dit jaar op Minderhout ( B ) is in plaats van Meer ( B ). Daarbij rijden natuurlijk ok were de driewielers en de duo sierra. Deze 2 klassen zullen een aantal keer vaker aand start komen bij de 2 uurscrossen van de autocrossclub de Kempen.

 Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    

Terug naar Jan (2019)