Jan -Feb -Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
10-01-2019
- Dat stockcar F1 coureur Graig Finnikin mee rijdt met de cival war in Hednesford met de unlimited bangers voor team noord.

- Stockcarteam Baarlo organiseert weer een Nachtcross in Baarlo  op 4en 5 mei 2019. Op 4 mei is de Nachtcross en zullen ook de Stockcar F1,s de Stockcar F2,s de Stockcar F2 junioren en de Stockcar F1 Heritage aan de start verschijnen.
Op 5 mei is de ASUZ autocross en ook hier zullen de Stockcar F1,s de Stockcar F2,s en de Stockcar F2 junioren aan start verschijnen. De Stockcar Formule 2 zullen beide dagen rijden voor de Grading punten.

- Dat er in Kings Lynn maar liefst 1117 verschillende coureurs hebben gereden in 2018

- Dat Tom Harris ook weer in USA gaat racen de komende maanden. Zo staat hij aan de start in een midget aan de Chili Bowl in Tulsa van 14 tot en met 19 januari. Daarna gaat hij naar Florida waar hij op Volusia bij de World of Outlaws rijdt van 8 tot en met 10 februari. En dan gaat hij nog op Bubba Raceway rijden in de USAC sprint cars van 14 tot en met 16 februari.

- Dat het Pewi racing team dit jaar 20 jaar bestaat en we daar natuurlijk door het jaar heen op terug gaan komen op de site.


- In samenwerking met Spedeworth Motorsports zal NNO Ter Apel de komende jaren de mogelijkheid hebben  om deel te nemen aan de 2.0 Hotrod Zuid Afrika vs. Euro Tour in Zuid-Afrika. Dit jaar zullen #52 Jan Kuper en #116 Frank Nöhring deelnemen aan deze drie weken durende tour.
De drie wedstrijden staan gepland op;
26 Januari - Mahem Raceway (Pretoria)
2 Februari - The Rock Raceway (Brakpan)
9 Februari- Mahem Raceway – Finale - Champ of Champions (Pretoria)- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu        
Terug naar Jan (2019)