Wist je datjes
28-12-2018
- Dat de wedstrijd in Texel van 18 augustus is verzet naar 16 juni

- Dat er bij de grootste indoor speedway  wedstrijd de Chili Bowl in Tulsa maar liefst meer dan 1000 deelnemers zijn ingeschreven waaronder ruim 300 midgets.

- Dat Emmen speedway een goede beslissing heeft gemaakt om de shale weg te halen in de bochten. Nu kon er ondanks dat het in begin van de dag slecht weer was gewoon gereden worden. Respect aan alle rijders en officials die niet echt schoon thuis gekomen zijn.

- Dat zaterdag 5 Januari om 14 uur, start via de web site www.grenscross.be de inschrijvingen voor de 8 ste editie van de grenscross in Essen ( B )  op 12-13-14 april

- Dat er geen sprinters en kevers meer rijden bij de NAC o.a in Kollum, en dat op 10 juni de NK vrije standaard is in Kollum en op 3 augustus NK rodeo in Blije. Ook leuk nieuws is dat de  FAC/NAB 1600 heel het jaar uitgenodigd is om te rijden bij de NAC.

- Dat er maar liefst 56 back to basic Van Bangers zijn ingeboekt voor Arlington ( UK ) aan staande zaterdag. 

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu      


Terug naar Dec (2018)