Wist je datjes
21-12-2018
- Jacques Villeneuve volgend jaar op Raceway Venray komt rijden tijdens de Whelen euro Nascar series, hier gaat  Jacques Villeneuve   heel het jaar aan deelnemen. 

- Dat na bijna 40 jaar er weer een autocross is in Cromvoirt het dorp waar het Pewi.nl bureel staat en diverse Pewis vandaan komen . Daarnaast heeft in Cromvoirt Boschje op de kleuterschool gezeten, voor de info Boschje woonde vroeger toen hij jong was op een kazerne tussen Vught en Cromvoirt en is dus opgegroeid tussen de tanks.  

- Dat  stockcar F1 coureur Marten Bijlsma afgelopen weekend in de superstock heeft gereden in Nieuw Zeeland

- Dat  stockcar F1 coureur Jelle Tesselaar is uitgeroepen tot best overseas driver door de Engelse fans

- Dat er morgen weer olliebollen te verkrijgen zijn op Emmen Speedway

- Dat voor de gene die naar de speedweeks gaan in Florida in februari ook een Engelse stockcar coureur gaat rijden. Ryan Harrison zal in de 360 Sprint cars gaan rijden die op Bubba 2 wedstrijden rijden en een week later op East Bay raceway.

- Dat er een Franse invasie onder weg is richting Emmen, de Franse staan massaal aan de start in de micro bangers in Emmen.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    

Terug naar Dec (2018)