Pewi.nl App stopt, maar...
17-12-2018
De Pewi.nl App  ( dus niet de site )stopt. De App die je kon downloaden op je telefoon of tablet en zo het nieuws, agenda en de for sale kon zien kun je al niet meer downloaden en binnenkort gaat hij er helemaal uit.
Waarom, meerdere reden we moesten heb updaten volgens de nieuwste veiligheids eisen en dat zou rond de 700 euro gaan kosten, daarbij zouden we jaarlijks 100 kosten krijgen voor kosten aan Apple voor de iphones.
Maar niet getreurd we zijn op dit moment bezig met de site om te bouwen naar mobiel vriendelijk zo dat het fijner is op je mobiel te kijken naar de site. Dit kan nog even duren maar we hebben het eerste resultaat gezien en dat is zeer goed.
Een ander voordeel is dat mensen niks hoeven te downloaden om de site mooi te zien en we weten dat de site over de gehele wereld wordt bekeken.

Pewi kalender
Helaas zijn we gestopt na vele jaren met de Pewi kalender. De animo voor de kalender werd steeds minder en we waren afhankelijk van de laatste wedstrijden van het jaar, en is het weer dan slecht verkoop je ook minder.

Doel Pewi.nl
Het doel van de site blijft het zelfde, een platvorm voor autospeedway-cross-stockcar en bangers. We blijven proberen om zoveel mogelijk nieuws
puntenlijsten en natuurlijk fotos van onze top fotograven op de site te zetten. Ook echt succes is Wist je datjes, voor me zelf leuk om te maken alleen zou iets meer support zeker welkom zijn.

Dus we hopen dat jullie ook in 2019 ons blijven bezoeken !!!

Peter van Oijen webmaster Pewi.nl

Terug naar Dec (2018)