Wist je datjes
07-12-2018
- Dat Pewi Lange Frans en zijn vrouw Magda op 22 december weer naar Nieuw Zeeland gaan. Daar gaan ze natuurlijk ook weer speedway wedstrijden bezoeken en op de planning staan 13 wedstrijden. Ze komen terug op 6 februari en een dag later gaan o.a Pewi Peter, Mark Derrix en Boschje naar USA . Natuurlijk komen van beide avonturen weer fotos op Pewi.nl

- Dat het Pewi team volgend jaar 20 jaar bestaat, en dat  mede Pewi oprichter William Brok toch weer een keer achter het stuur zal kruipen op Warneton speedway.

- Dat de datums van de cross in Biddinghuizen bekend zijn namelijk Koningsdag 27 april en 22 juni.

- Dat Saloon stockcars die de Engelse manier rijden helaas niet op Posterholt gaan rijden op 9 juni 2019. Ze krijgen nu wel een extra wedstrijd erbij op Blauwhuis speedway namelijk op 7 juli.

- Dat Boschje aanstaande zondag niet in Warneton is, hij had wat dingetjes te doen zegt hij dan. Hij is gewoon naar de Masters of LXRY 2018 om wat nieuwe spulletjes te kopen.

- Dat de Bears Bash volgend jaar op 13 juli is in Arlington.

- Dat er meer dan 50 unlimiteds bangers en meer dan 60 micro bangers zijn aangemeld voor de oliebollen race op Emmen op 22 december.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    


Terug naar Dec (2018)