Wist je datjes
30-11-2018
 Dat Camping World Truck series volgend jaar een nieuwe naam krijgt namelijk The Gander Outdoors Truck Series. The Gander Outdoors is overgenomen door Camping World truck eigenaar en Nascar liefhebber Marcus Lemonis   die dagelijk is te zien op RTLZ om 19.30 bij het programma the Profit. 

- Dat volgend jaar op 4 mei de nachtcross is in Baarlo waar ook de stockcar F1 weer aan de start zal staan.

- Dat de Engelse national Hotrods  volgend jaar een wedstrijd hebben in Skegness op goede vrijdag 19 april en op 18 augustus rijden ze in Buxton. Goed om te zien dat de national Hotrods volgend jaar voor hun op 2 nieuwe banen zal rijden.

- Dat Pewi.nl vorige week 10 bezoekers uit Kenia had.

- De PRI World Final voor Bangers zal nu Arena Essex dicht is volgend jaar verreden gaan worden op Mendips  Raceway in Bristol. Mendips  Raceway is eigenlijk een baan waar je hier in Nederland niet zoveel van hoort maar die het wel goed doet en veel rijders heeft en toch ook veel publiek op af komt zeker op de bank holiday wedstrijden. 

- Dat volgend jaar op 16 juni in Lelystad de Gouden Helm voor de national Hotrods wordt verreden

 - Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    

Terug naar Nov (2018)