Geen Foute Cross Lopik 2019
27-11-2018
Beste Foute Cross relatie,


Met veel verdriet en heel veel pijn in ons hart moeten wij u meedelen dat er tijdens Pinksteren 2019 géén Foute Cross in Lopik zal kunnen plaatsvinden.

De eigenaar van het land heeft de huur opgezegd, met als reden de industriële ontwikkeling op een gedeelte van het terrein.

Ondanks dat er door de gemeente aangegeven wordt dat er tot eind 2019 nog geen bouwactiviteiten gaan plaats vinden en wij er alles aan gedaan hebben het terrein nog gedurende het eerste half jaar van 2019 te mogen huren, blijft de eigenaar van het land bij zijn standpunt en wil hier niet in meewerken. Per 01-01-2019 moeten we het land vlak en schoon opleveren.

De 15e editie van de Foute Cross, welke wij graag groots hadden willen vieren, zal derhalve voorlopig niet plaats kunnen vinden.

Inmiddels is de zoektocht naar een andere locatie in gang gezet, maar helaas zijn we nog geen geschikte locatie tegengekomen. Uiteraard staan we open voor tips en suggesties. Dus weet u iemand die een geschikt perceel van 10 - 15 ha. (met het liefst ook mogelijkheid voor de opslag van onze spullen) beschikbaar heeft, om meerdere jaren de Foute Cross te kunnen organiseren, dan horen wij dit graag van u. U kunt ons hierover bereiken op tel.nr. 06-53767524 (Marcel) of 06-27503079 (Elma).

Mocht u nog vragen hebben, laat het ons dan ook gerust weten. Zodra er ontwikkelingen zijn, houden wij u uiteraard op de hoogte.  


Met vriendelijke, maar treurige groet, namens het bestuur:


Marcel Broekhuizen

Elma Hoek

 

Terug naar Nov (2018)