WK F2 info Buxton
26-11-2018
Buxton Raceway probeert iets anders voor hun WK  BriSCA F2.

Zoals velen weten hebben we veel problemen gehad met betrekking tot trainingsdagen in Buxton en omdat we op dat moment beperkt zijn zoeken we naar de beste oplossing hiervoor en hebben we het volgende bedacht voor het Formule 2 WK-weekend

Net als bij  het UK Speed ​​weekend in Skegness zullen we op donderdag 5 september een paar dagen eerder een trainingen hebben , die al coureurs  de tijd zal geven om hun auto  goed af te stellen.. Zodra je donderdag in de pits bent (zolang je een mee rijdt in het  F2 World Weekend) mag je van donderdagochtend tot zondagmiddag in de pits blijven.

De volgende formules zijn voorlopig en worden voor 100% bevestigd zodra de wedstrijden zijn aangekondigd:

Donderdag 5 september - 18.00 uur - BriSCA Formula Two Stock Cars, Micro Formula Two Stock Cars en 1600 Open Rods.

Zaterdag 7 september - 16.00 uur - BriSCA Formula Two WORLD FINAL, National MiniStox

Zondag 8 september - 12 uur s middags - BriSCA Formula Two Stock Cars, BriSCA V8 Stock Cars, National MiniStox, StoxKarts WORLD FINAL.

Een paar mensen hebben gevraagd met om te trainen  op de World Final Night, dit zullen alleen rijders zijn die geplaatst zijn voor de  F2 World Final. Dit zal ook beperkt zijn tot slechts 1 uur in de middag. Gevolgd door Overseas Time Trials. (tijdschema wordt aangekondigd dichter bij de tijd)

We werken samen met het BriSCA Formula Two Benevolent Fund en # LoveF2, die binnenkort meer informatie zullen aankondigen over de World Final Advance-tickets en hun ideeŽn over het inzamelen van fondsen voor het F2 Ben Fund.

We zijn erg blij om dit evenement te organiseren en kijken uit naar uw steun gedurende 2019.

Bron Buxton raceway

Terug naar Nov (2018)