Wist je datjes
23-11-2018
- Dat er op zondag 16 december van 14 tot 18 uur in Branst ( B ) weer RC fun bangers is en dat daar Pewi fotograaf Rene Smeets weer aan mee gaat doen. Vorig jaar was hij de enige Nederlander en natuurlijk is hij plat gereden. Dit jaar komen er ook Engelsen naar  Branst .  In Engeland is het hele RC oval gebeuren zeer populair. Je hebt daar niet alleen de stockcars zoals in Nederland, of bangers zoals in BelgiŽ, maar ook driewielers, Hot Rods, Saloons, enz.  Aanstaande zaterdag is het dan ook  de RC Unlimited World Final op in High Whycombe.

- Dat Tonny van Draanen dit jaar op alle asfalt banen op het continent gereden heeft in maar liefst 7 klasse. Zo reed hij op Warneton Camso Hotrods en Bangerstox, Lelystad Midland Hot rods, Ter Apel Superrods, Venray Saloon stockcar en op Posterholt reed hij in de stockrods en de 1300 stockcar. Met al was het weer een druk seizoen voor de fanatieke Tonny .

- Dat de ELMS 3 keer gaan rijden op Lydden Hill  ( UK) waarvan 2 keer voor het punten kampioenschap.

- Dat Pewi Peter afgelopen zondag zijn eigen verslapen had voordat hij naar Warneton en dat dat de eerste keer is dat dat gebeurde. Gelukkig was Bosch er ook bij zodat Peter zelf niet hoefde te vertellen dat hij zich verslapen had.

- Na veel slecht nieuws in Engeland zijn ze gelukkig nu ook bezig te proberen nieuwe banen te openen. Zo is stockcar F1 coureur Graeme Robson bezig met zijn familie voor een stockcar baan in Darlington. Maar nu is ook Startrax bezig met het oude voetbal stadion van Rotherham wat van de firma Booth is die ook altijd sponsor zijn geweest van Peter Falding. Klik hier voor de gegevens van het stadion op wikipedia. Dit laatste nieuws heeft in het programmaboekje gestaan van de galanight op Birmingham. Nu hopen dat iets gaat lukken want het is wel nodig in Engeland.

- Dat het ook volgend jaar op 15 juni weer in Oudleusen een autorodeo is.

 - Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    

Terug naar Nov (2018)