Wist je datjes
16-11-2018
- Dat het zaterdag galanight is in Birmingham voor de stockcar F1 en dat er maar liefst 67 autos zijn ingeboekt waaronder de Nederlander Jelle Tesselaar. In de F2 staat daar Wim Peeters aan de start beide heren heel veel succes.

- Dat ook in Engeland het succes van de saloon stockcars door gaat want volgend jaar daar ook een baan erbij ze zullen ook gaan rijden op Hednesford

- Dat er volgend jaar ook weer een cross is in  Wervershoof namelijk op 5 mei en  dat dan  de Kever Klasse, Rodeo Klasse, Standaard Klasse, Superstandaard Klasse, Verstevigde Klasse en Dames Klasse er zullen gaan rijden.

- Ook de datums van de autospeedway op de mooie speedwaybaan in Blijham zijn bekend namelijk 7 juli en 28 september.Op 18 september worden dan de finales verreden onder kunstlicht.

- Dat er bijna 260 bangers zijn ingeschreven voor de WK bangers op Ipswich, dit zijn de gewone bangers die o.a bij Spedeworth rijden en die wij dan ook wel bangerstox noemen.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    
Terug naar Nov (2018)