Wist je datjes
09-11-2018
- Dat de outlaw F2 op Scunthorpe een race hadden waar een schans stond op de baan en waar diverse F2 outlaws overheen gingen wat natuurlijk spectaculaire beelden opleverde.

- Naast de Engelse  outlaw F2 gaat de organisatie volgend jaar V8 stockcars on tour op zetten een nieuwe klasse die op banen als Scunthorpe gaan rijden meer nieuws volgt..

- Weer wat datums erbij voor volgend  jaar de jaarlijkse autocross in Beemster is op 28 juli en die van Abcoude is op 24 augustus.  

- Dat oud wereld kampioen National Hotrods  Carl Boardley  BTCC gaat rijden voor team HARD.

- Dat volgend jaar met het pinksterweekend de 15de Foute Cross is in Lopik. Het blijft een uniek evenement in Nederland en de organisatie belooft het dan ook zeker te gaan vieren dat ze 15 jaar bestaan. De Foute Cross is tevens de organisatie waar de 3 wielers zijn onstaan en de enige baan in Nederland waar siamese bangers hebben gereden en de bangers op figure of 8. De 15de  zal zeker ook weer speciaal worden dus schrijf maar vast in je agenda 17 t/m 21 mei Foute Cross Lopik.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu      

Terug naar Nov (2018)