Wist je datjes
02-11-2018
- Dat het van 1 tot 9 december weer de motorshow in Essen( D ) is

- Dat voor de gene die dit weekend naar Engeland gaan dat er zaterdag ook Truck races zijn op Brands Hatch is en dat op zaterdag een aantal Camso V8 rijden op Lydden Hill.

- Dat de cross in Meer ( B ) een zeer geslaagde dag was en de baan er veel beter bij lag als vorig jaar. Dat daar Jeroen Renders( oud LMV8 - lightning rod coureur ) zijn comeback maakte door dat zijn zoon geblesseerd was door een snee in zijn vinger door het sleutelen. Het duurde niet lang zijn race want na paar ronde zette hij zijn auto in een stilstaande auto waarna hij door Tonny Spinnewijn werd plat gereden. 

- Pewi coureur Bram van der Kaa maakte een mooie comeback met meteen zijn eerste race te winnen.

- Dat Pewi junior rijder Rick Wagenaars in Meer ook zijn laatste ronde reed in zijn junior auto. Rick gaat volgend jaar privecars rijden op Warneton en zal ook in Baarle Nassau aan de start staan in de bangerstox.

- Dat de Nederlandse stockcar F1 coureurs H410 Jelle Tesselaar en H181 Mark Veenstra aankomend weekend aan de start staan in Stoke en Belle Vue. 

- Dat er zondag in Horst autocross is aan het Peeldijkje en dat de entree gratis is.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    


Terug naar Nov (2018)