Wist je datjes
26-10-2018
- Dat de driewielers zaterdag op Meer ( B )  en Ter Wolde rijden en dat de klasse zo op steeds meer banen tercht kan want ook bij de VRCB in Belgie zijn ze van harte welkom.

- Dat er na History channel nu ook Discovery een documentaire heeft gemaakt  over het racen in  Bowman gray stadium  North Carolina USA de speedway baan waar altijd wel wat gebeurt. De docu bij History channel was een hit en ook deze al wel weer populair worden. In USA komt hij aankomende week op TV, nu hopen dat hij ook in Nederland op Discovery gaat komen.

- Dat er voor zaterdag in Aldershot Engeland  maar liefst 38 2 liter Hotrods zijn ingeboekt waaronder een aantal van het continent. De wedstrijden beginnen nu om 13 uur mede omdat er ook 93 back to Basic bangers zijn ingeboekt.

- Dat zaterdag in Meer de bangerstox een destruction Derby hebben.

- Dat er zelfs nog op 11 november autocross is, namelijk in Bergeijk bij Eindhoven georganiseerd door de Kempen.

- Dat er zaterdag op de asfalt vaan van Birmingham maar liefst 60 stockcar F1 zijn ingeboekt  terwijl er voor zondag op de shale baan in Northampton 41 zijn ingeboekt. Hier wordt trouwens de world final V8 stockcars verreden waar voor Nederland Daniel van Spijker aan de start staat.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    Terug naar Okt (2018)