Proud off Team NL
17-10-2018
Team NL was in Skegness , met een geweldige actie, om de Nederlandse rijders te steunen. Al snel was duidelijk dat de Engelsen de messen hadden geslepen. In een supersnelle World Final zonder “stoppages” bleef de titel veilig op het eiland. Stuart Smith pakte zijn tweede wereldtitel. Harmen Zwerver finishte als beste Nederlander .

Dank zij de geweldige sponsoren en een succesvolle T- shirt actie mogen we terugkijken op een geweldig Wereld Kampioenschap Stockcar F1.
De ’ Die hards’, welke allemaal het fraaie “Team NL Shirt” hebben gekocht en gedragen hartelijk dank, jullie zijn geweldig! Misschien moeten we volgende keer maar voor de lange mouwen gaan, want bij tijd en wijle was het wel frisjes . Voor de liefhebber zijn er nog wat T-shirts te koop, tijdens het Dutch Open Lelystad kan je bij Team Zwerver #195 terecht !
Een groot woord van dank aan alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.
Mede dankzij jullie bijdrage en de ludieke T shirt actie mogen we zondag aanstaande tijdens het “Dutch Open Stockcars “te Lelystad elke geplaatste Nederlandse deelnemer aan het WK F1 te Skegness een enveloppe aanbieden . Doel van de actie was de rijders te steunen tijdens de Word Final, en een financiële bijdrage te genereren om de kosten te beperken .

De enveloppe bevat het mooie bedrag van €150,00 voor elke rijder , waarvoor we nogmaals alle fans en sponsoren hartelijk willen bedanken. Na de voorstellingsronde zondag. a.s worden de enveloppen uitgereikt aan Start /Finish.!
Onze sponsoren:
NOV autospeedway Lelystad
Speedway Emmen
Speedway Blauwhuis
ACON autocross Sint Maarten
Raceway Venray
Simpson (Auke Elzinga)
Maris raceparts
ASF racing merchandise
SPS heicombinatie
Kirkey Europe (Daniel Bonne)
Dutch Stockcar Media Groep
Organisatie Harmen Zwerver. PR Wim Kuijpers

Terug naar Okt (2018)