Wist je datjes
12-10-2018
- Dat Guus van Dort wereldkampioen is geworden in de bangerstox afgelopen zondag. Guus rijdt al jaren en heeft in augustus voor de eerste bangerstox gereden in Warneton en vond dat zo gaaf dat hij het WK ook weer mee reed. Hij moest wel een keuze maken het WK bangerstox rijden of naar het WK stockcar F1, hij koos voor het WK bangerstox en hij won hem.

- Dat volgend jaar van 12 tot 14 april weer de grenss cross is in Essen ( B )

- dat zondag in Ter Apel volle bak deelnemers zijn zelfs voor de vrije standaard staan er 20 deelnemers ingeschreven

- Dat de laatste Firecracker ooit op Arena Essex ook kwa publiek is uitverkocht.

- Dat de Outlaw F2s volgend jaar 10 wedstrijden gaan rijden op Barford Noord Engeland waar nu ook de Brisca  F2 rijden. Het is nog niet bekend dat de Brisca F2 terug komen. Daarnaast is er interesse om de klasse op Ringwood en Bourne raceway  ( dirt track ) een aantal wedstrijden te gaan organiseren.

- Dat het aanstaande zondag autocross is in  De Moer bij Tilburg  waar alleen mensen uit De Moer of die een bepaalde tijd in De Moer hebben gewoond mogen rijden. Het dorp telt 538 inwoners en er zijn 39 deelnemers ingeschreven waarvan sommige wel met meer autos rijden.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    

Terug naar Okt (2018)