Wist je datjes
14-09-2018
- Dat er in de Amerikaanse staat New Hampshire 10 speedway banen zijn terwijl er maar 1,342,795   mensen wonen. Dat is een baan op ongeveer 135000 mensen. Als we dat aantal gemiddeld hadden hadden we hier in Nederland ruim 125 speedway banen. Doordat New Hampshire erg noordelijk ligt beginnen de races pas eind april begin mei tot oktober. Maar ondanks dat hebben toch de meeste banen rond  de 20 wedstrijden per jaar.

- Dat er 44 saloons zijn ingeschreven voor Skegness voor vrijdag en zaterdag. Hieronder ook 3 Nederlanders.

- Dat je tot 17 september kunt inschrijven voor de Lopik 100 en de Lopik 300 die op 22 september wordt verreden in Lopik.

- Dat de Pre70 autorodeo in Nieuwleusen echt geslaagd is geweest, wat een genot om naar de mooie autos te kijken die hun laatste race rijden. Goed van de organisatie om niet meer mensen toe te laten.

- Dat er zaterdag weer een autocross is in Zevenhoven nij Zebenhoven on Wheels  waar o.a rodeo standaard, dames kevers en sprinters aan de start staan. De aanvang is 11.30 uur. s Avonds zijn er tijdens de feestavond live optredens van MOOI WARK en de feest coverband KENNEH!.

- Dat zaterdag 15 september weer autospeedway is in Blijham met als mooie toevoeging een caravan race, aanvang is 14 uur.

Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu     

Terug naar Sep (2018)