Extra info autorodeo Nieuwleusen
07-09-2018
Let op: belangrijke info m.b.t. de Concours d Elegance (vrijdag 7 sep) en autorodeo (zaterdag 8 sep). Omdat er helaas wat verschillende tijden te zien zijn vatten we in dit bericht de belangrijkste info samen.

Zaterdag 8 september - 50e Autorodeo Nieuwleusen
Terrein open: 09.30 uur
Aanvang rodeo: 10.30 uur

Toegang tot het terrein wordt enkel verleend aan mensen die een geldig ticket kunnen laten scannen of kinderen/jongeren t/m 17 jaar die zich kunnen legitimeren. Die laatste groep krijgt gratis toegang tot het terrein. Gezien de grote belangstelling hebben we dit jaar extra tribuneplaatsen gecreŽerd hebben. De tribunes zijn dit jaar gratis toegankelijk, vol = vol!

Extra: vrijdag 7 september - Concours d Elegance
Aanvang: 18.00 uur tot 21.00 uur

Omdat het zo n speciale editie wordt, bieden we graag een extra mogelijkheid om alle prachtige voertuigen die aan de start verschijnen te bewonderen. Dat kan tijdens de Concours d Elegance op vrijdagavond 7 september vanaf 18.00 uur. Daar staan alle deelnemende auto s opgesteld en kan het publiek ze stuk voor stuk bekijken. De toegang is gratis!

Parkeren 
Vanwege de verwachte drukte op beide dagen, adviseren we zo veel mogelijk lopend of per fiets naar het terrein te komen. Kom je van buitenaf en is een auto niet te voorkomen? Dan kun je die op onderstaande plekken parkeren (zie plattegrond op de foto). 

Terug naar Sep (2018)