Wist je datjes
01-09-2018
- Dat Jelle Tesselaar afgelopen zondag inde stockcar F1  in Belle Vue de finale heeft gewonnen, de laatste keer dat dat gebeurde was in augustus 2000 in Kings Lynn  door Klaas Wink. De eerste finale overwinning ooit door een Hollander was in 1992 op 20 september door Louw Wobbes  in Northampton.

- Dat afgelopen week Pewi.nl 51 bezoekers uit Canada heeft gehad.

- Dat er voor de cross in Hallum  22 september nu al 49 rodeos zijn ingeschreven en 24 vrije standaard
- Op de autobranche Mark Derrix staat RTA dat betekend rodeo team Apeldoorn
- Dat Posterholt volgende week 9 september  3 gasten klasse heeft namelijk Heritage stockcars, 2 liter Hotrods en de National Hotrods.

- Dat de unieke autorodeo van Nieuwleusen is uitverkocht en daarmee volges ons de eerste keer dat een rodeo-speedway is uitverkocht geweest in Nederland. Tuurlijk het is ook erg uniek dat er 150 autos aan de start staan van voor 1970 en waarvan er 24 zijn van voor 1960.

- Het lijkt er nu toch echt op dat het is gebeurt met Arena Essex na de Firecracker. Want de Lakeside Hammer speedway team gaat na 14 september verder op Rye House een speedway baan die pas was gesloten.  De geruchten gingen dat de speedway gewoon door ging en dat er dus er zeker ook kans was voor nieuwe promoters. Maar nu is toch echt duidelijk gemaakt dat  Arena aan het eind van het jaar met auto en motorsport stopt.

Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu     


Terug naar Sep (2018)