Wist je datjes
16-08-2018
- Tom Harris heeft mee gereden in de sprint cars met de Knoxville nationals de grootste Sprint Car wedstrijd van USA. Uiteindelijk werd hij 14de in de D main. En nu staat hij aankomend weekend aan de start in Venray.

- Dat Pewi Lange Frans zaterdag al om 8 uur  smorgens op Venray zal zijn.

- Dat er voor de Firecracker al 230 autos zijn ingeschreven waaronder ook Peewee die dan toch weer een keer rijdt in de bangers en de 3 wielers. Natuurlijk is ook Mark Devastator de Laat van de partij.

- Dat het aankomend weekend WK saloon stockcar weekend  is op Kings Lynn en dat daar van het continent 5 deelnemers aan de start komen . Totaal zijn er 75 saloons ingeschreven, namens Pewi.nl wensen we alle rijders van het continent heel veel succes.

- Dat bij de stockcar F2 in Posterholt omdanks dat er maar 13-14 autos waren hele mooie wedstrijden waren  met veel fair bumperwerk. In Posterholt is de laatste tijd geinvesteerd in o.a een nieuw toilet gebouw met daarnaast een kleien speeltuin en bij de overkapping bij de friettent is het verhard waardoor het er erg netjes uit ziet.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  

Terug naar Aug (2018)