Camso nieuws
14-08-2018
Gezien het grote aantal Bangers, welke voorlopig ingeschreven zijn (ongeveer 90), verwachten we zeer veel publiek.
Verder organiseert de grote fabriek, Clarebout Potatoes, dicht bij de speedway een open deur dag. Daar worden 2.500 personen verwacht. Samen met de toeschouwers voor de speedway wordt het dus nog veel drukker als gewoonlijk.
Teneinde alles zo vlot mogelijk te laten verlopen nemen wij volgende maatregelen en vragen wij ook de medewerking van iedereen:
- Naast de 3 of 4 tractoren huren wij nog 4 heftrucks om de Bangers sneller af te slepen. Wij hebben nog één heftruck chauffeur (met ervaring door zijn beroep) nodig.
- Wij gaan van 8u00 tot ergens rond 11u00 VIER kassa’s open hebben.
- De kassa’s en het circuit zijn op zondag reeds om 7u30 open
- Wij vragen aan de deelnemers om zoveel mogelijk reeds op zaterdag te komen.
- Degenen, welke op zondag komen worden verzocht om daar tegen 8u00, ten laatste 8u30, te zijn; namelijk voor dat de grote massa begint te komen en aldus de Chemin Lutun niet te blokkeren.
- In de Chemin Lutun zal het over de volledige lengte en aan de 2 kanten (OOK DE KANT LANGS HET CIRCUIT), vanaf de zaterdagmorgen, op politiebevel, verboden zijn om te parkeren.
- De piloten en toeschouwers, welke de zaterdag reeds komen, zullen moeten parkeren op het gedeelte van de parking naast het circuit, welke wij afhuren.
- Het verkeer zal op zondag omgeleid worden via de Steenbakkerij, achter de berm van het circuit, zoals de vorige jaren. Vanaf de steenbakkerij en langs het circuit zal er éénrichtingsverkeer zijn, en zullen er TWEE RIJEN zijn voor de auto’s van de toeschouwers. Er zullen ook twee kassa’s zijn voor de parking en er zullen ook twee ingangen zijn tot de grote parking aan de overkant van het circuit. De prijs van de parking op zondag is, zoals de vorige jaren, 3€. Graag gepast geld bijhebben, zodat alles zo snel mogelijk verloopt. 
- De inkom voor de TWEE dagen is 30€. Degenen, welke ook op zaterdag komen, betalen dus 30€ voor de zaterdag EN de zondag. Voor de mensen, welke het niet weten, de zaterdag is wel niet belangrijk. Het grote spektakel is de zondag.
- De inkom voor de zondag is 30€. Het zou fijn zijn, indien iedereen zoveel mogelijk gepast geld bij zich heeft. Er worden GEEN kredietkaarten aanvaard.
- Op zondagavond, na de caravan race, laten wij niemand van buiten naar binnen, tot ongeveer 1 uur na het einde. Dit om totale chaos te vermijden. Dus voor de piloten, begin a.u.b. niet tegen het verkeer in te rijden tot wanneer alles wat rustiger is geworden. Ook wordt de poort van het circuit gesloten op het einde van de caravan race, totdat het verkeer buiten wat vlotter gaat. Indien U dus snel naar huis wilt, gelieve het circuit VOOR HET EINDE VAN DE CARAVAN RACE te verlaten. Dank voor het begrip.

Camso speedway

Terug naar Aug (2018)