World cup bangerstox info
10-08-2018
We aanvaarden voor deze wedstrijd maximaal 100 inschrijvingen bij de Bangerstox. Alleen wie betaald heeft komt op de lijst. 
Er worden maximaal 41 auto s toegelaten aan het WK. Deze wedstrijd wordt verreden over 20 ronden.
De selectie gebeurt als volgt:
1° De eerste 21 van het Camso kampioenschap op datum van 14.05.2018 (dus na 4 wedstrijden en voor de Pre 1990 en voor de Team Races)
2° 4 Duitsers
3° 4 Engelsen 
4° 4 Nederlanders, welke NIET voor Camso rijden (dus Nederlanders, welke de laatste jaren regelmatig voor Camso gereden hebben, komen daar niet voor in aanmerking. We willen deze plaatsen voorbehouden aan Nederlanders, welke de laatste 2 jaar maximaal 1 keer in Warneton gereden hebben bij de Bangerstox)
5° 2 “Wild Cards” welke Camso kan geven aan “speciale” piloten
6° De eerste 6 van de Last Chance qualifier.
Indien er bijvoorbeeld maar 2 in plaats van 4 Engelsen zouden ingeschreven zijn, dan gaan de eerste 6 + 2 = 8 van de last chance qualifier naar de WCup. Indien er bijvoorbeeld maar 2 in plaats van 4 Engelsen en 2 in plaats van 4 Duitsers zouden ingeschreven zijn, dan gaan de eerste 6 + 4 = eerste 10 van de last chance qualifier over naar het WK en zo voort.
Indien er effectief 100 inschrijvingen zouden zijn, dan worden er 2 last chance qualifiers gehouden en de eerste 3,4 of meer (afhankelijk van het aantal vrije plaatsen) van iedere last chance qualifier gaat over naar het WK.
Alle piloten, welke nog niet bij Camso gereden hebben en dus nog geen startpositie hebben, starten op 3/4 ronde.
ALLEEN het Camso Bangerstox reglement is van toepassing. ALLE auto’s moeten voor de eerste start gekeurd worden. De piloot, welke veranderingen zou aanbrengen tussen de keuring en de start, wordt onmiddellijk geschorst en kan deze organisatie niet meer verder rijden.
ALLE auto’s moeten op het dak de Camso nummers hebben. Voor deze wedstrijd mogen nummers op de deuren ge-airbrusht worden (moeten dus niet noodzakelijk zwart op wit zijn), voor zover ze goed leesbaar zijn. Uitzonderlijk voor deze wedstrijd kunnen nummers hoger dan 300 gebruikt worden (normaal hebben bij Camso de Bangerstox nummers van 10 tot 300) voor niet Camso piloten. Indien een Camso en een niet Camso piloot dezelfde nummer zouden hebben, dan moet de niet Camso zijn nummer veranderen.
De Nederlandse, Duitse en Engelse deelnemers kunnen alle informatie bekomen bij Peter Van Oijen (Pewi Peter) en bij Jimmy Carmoy – “Napoleon” (00.32.477.23 32 95) of bij Camso via info@camso.com

Iedere Bangerstox piloot kan MINIMAAL 3 wedstrijden rijden op deze dag (ofwel het WK + 2 allcomers ofwel een last chance qualifier + 2 allcomers).
Er mag maar 1 auto gebruikt worden voor deze wedstrijddag. Indien de auto van een deelnemer kapot is, mag hij GEEN andere auto gebruiken voor de volgende wedstrijden. Iedere deelnemer zal een speciale klever krijgen voor zijn eerste deelname, zodat we dit kunnen controleren.
Deelnemers, welke totaal niet duwen en alle contact vermijden en rondjes rijden zoals bij de Prive Cars, zullen een balk krijgen en dus in het eindklassement 5 plaatsen achteruit gaan. Bangerstox is een contactklasse. Wie denkt, dat hij het WK zal kunnen winnen, door niet te duwen en te remmen om alle contact te vermijden, die denkt verkeerd.
De auto’s moeten NIET in mooie toestand zijn. Ook reeds gebruikte auto’s kunnen meerijden.

Afhankelijk van de situatie kunnen er eventueel nog wijzigingen aan dit bericht aangebracht worden.
INSCHRIJVINGEN:
- Op een van de volgende wedstrijden in Warneton (19.08 of 2.09) vooraan aan de kassa.
- Door op te sturen naar het Duitse adres: Roland Vandermeersch, Kohlstrasse 35, D-40883 Ratingen (Duitsland). Wij moeten het ten laatste op maandag 1 oktober ontvangen; dus ten laatste op woensdag 26.09 opsturen.
- Inschrijvingen mogen NIET opgestuurd worden naar het circuit en ook niet naar de BP 35 in Comines.
DE EERSTE 21 VAN HET KAMPIOENSCHAP ZIJN:
117 Koen Vanderstappen (B)
126 Stany Buyse (B)
283 Aurelien Desreumaux (Fr)
99 Steevie Vangoethem (B)
109. Wesley Dieusaert (B)
22. Antoine Delvaux (Fr)
77. Nino Flamang (B)
101. Sander Trommelen (Nl)
38. Eric Haerens (B)
258. Jens Meirhaeghe(B)
166. Jeremy Temmerman (B)
135. Kevin Dewulf (B)
161. Wesley Temmerman (B)
27. Jeroen Lybaert (B)
62. Laurent Lespagnol (Fr)
242. Vaast Demuyter (B)
205. Cedric Deffrasnes (Fr)
216. Sam Borre (B)
243. Samuel Catez (Fr)
186. Cedric Caron (Fr)

Camso speedway

Terug naar Aug (2018)