Wist je datjes
10-08-2018
- Dat er voor de  Last ever Firecracker op 4 november maar liefst al 140 autos zijn ingeboekt waaronder 13 limos, 5 hearses,  8 yanks, 4 rolls Royces, p5s, westys.

- Dat de saloon stockcars op weer een nieuwe baan voor hun gaan rijden, namelijk Arlington waar ze op 29 december aan de start staan. Voor de saloon stockcar rijders die naar de Firecracker willen en de dag er voor willen rijden die kunnen dat dan op 3 november doen in Ipswich waar het dan gala night is waar heel veel publiek op af komt.

- Dat er tot nu toe maar liefst 22 national Hotrods zijn ingeschreven voor het World Cup weekend in Venray volgend weekend. 

- Dat er op 19 augustus ook op Texel wordt gereden en dat de races in de stockcar F1 mee tellen voor de silver roof.

- Dat in 1994 de eerste World Cup Bangers was in Ruisbroek waar een vloot Engelsen aan de start stonden met o.a de suicide squad en de surrey street squad en vele andere bekende Engelsen. Dat betekend dat dit jaar de 25ste World Cup was verreden. De eerste EK bij de Camso was in 1995 op Warneton en dat betekend dat volgend jaar de 25ste wordt verreden.

- Dat het WK 2 liter Hotrods dit weeken wordt verreden op Lochgelly in Schotland. Helaas staan er geen rijders van het continent aan de start.

Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  


Terug naar Aug (2018)