Wist je datjes
03-08-2018
- Dat er de afgelopen 10 jaar een 10 tal ( met arena erbij ) banen zijn gesloten in Engeland en dat er nu nog rond de 40 banen zijn waar stockcars of bangers rijden ( dit is zonder Schotland en Noord Ierland.

- Dat er een Citroen AX klasse reed in Gijverinkhove

Dat er voor de cross in Abcoude op 25 augustus maar liefst 186 deelnemers zijn ingeschreven. Bij de mannen is het vol er is nog wel plaats voor een aantal in de damesklasse.

- Dat team Wolf met ruim 25 autos in Gijverinkhove aan de start stond

- Dat Rick Lenssen 2de is geworden bij het EK stockcar F2 in Northampton. Door  het weer is het EK voor de F1 niet verreden en deze zal nu een dag na het WK in Skegness verreden gaan worden op Northampton.

- Ondanks dat Nascar wat minder populairder is dan wat het was wordt er op Talladega 50 miljoen ge´nvesteerd in het binnen terein van de baan. 

- Dat er nu al ruim 60 stockcar F1 zijn ingeboekt voor het NK in Sint Maarten op 12 augustus.

- Dat er 128 unlimited bangers zijn ingeschreven voor de Bears Bash op Arlington waaronder Maarten Maai Steenbekkers. Naast Maarten rijd ook John van den Bosch en Winnie Holtmanns  in Engeland alleen in een heel andere klasse namelijk de national Hotrods op Hednesford waar het national championship weekend is waar 47 Hotrods zijn ingeboekt. Alle veel succes!!

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  


Terug naar Aug (2018)