Wist je datjes
20-07-2018
- Dat het speedweekend in Texel een grandioos succes weer was, complimenten aan de organisatie met 100 stockcars aan de start. Ook de 2 omroepers zijn een genot om naar te luisteren. Texel doet het goed ook met hun echte standaard  juniorklasse , bangerstox laten rijden zodat de man met minder geld ook kan rijden, een rodeo die nog echt rodeo is en de vrije standaard die bloedstollende races geeft. Met al een geslaagd weekend met volle bak publiek tot volgend jaar.

- Dat de winnaar bij de bangerstox in Emmen bij de EZHACO dag op 4 augustus 3 bakken bier krijgt

- Dat er maar liefst 24 saloon stockcars zijn ingeboekt voor zondag in Emmen waaronder 2 Engelsen waaronder Britich champ Deane Mayes. Bij de unlimted bangers zijn er voor zaterdag ruim 230 autos ingeboekt, met al weer een topweekend voor Emmen in aantocht.

- Dat er 27  F2 rijders van het continent zijn ingeschreven voor het EK stockcar F2 in Northampton. En voor de stockcar F1 zijn er 16 ingeboekt voor hun EK.

-Dat de EZHACO cross op speedway Emmen om 13.30 begint in plaats van  12 uur

- Dat er 11 ELMS zijn ingeschreven voor aanstaande zondag in Lelystad.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   



Terug naar Jul (2018)