Camso nieuws
11-07-2018
1° SCHORSINGEN
- Prive Car 509, José Bertrand, wordt voor de volgende wedstrijd (02.09.2018) geschorst voor alle klassen, wegens in bocht drie, vrijwillig een andere auto eruit geduwd te hebben.
- Bangerstox 117 Koen Vanderstappen en Bgstx 144 Danny Klein worden volgend jaar niet toegelaten om deel te nemen aan de PRE 1990 Bangerstox. Er werd als voorwaarde gesteld, dat de auto’s mooi moesten gepresenteerd worden. De 117 van Koen Vanderstappen was totaal onbeschilderd met overal roest en zelfs nog aarde aan en schimmel op de auto. Ook de MGA van Danny Klein was onbeschilderd. 
2° RAMP ROLL OVER: Er is nog 1 plaats vrij en we hebben 3 piloten, welke zich dezelfde dag ingeschreven hebben, maar niet betaald hebben. Het betreft 17 Dominique Turcq; 241 Anthony Ravets en 251 Nicolas Dautricourt. Teneinde het fair af te handelen en niemand voor te trekken zullen wij op 19.08 lotje trekken wie er mag meerijden. Mij de zondag eraan herinneren aub.

3° BANGERSTOX TEAM RACES 19.08: De inschrijvingen worden afgesloten op 1 augustus. De piloten, waarvan we tegen dan de inschrijving niet ontvangen hebben, worden van de lijst verwijderd. ALLEEN opsturen naar het Duitse adres (NIET per aangetekend. Per gewone post).
- TEAM BELGIUM: 68 Sven Decoensel (40€) / 89 Cedric Olivier (40€)
- TEAM BALOUF 3: 218 Sebastien Fichaux (65€)
- TEAM NO LIMIT 2: Romain Dutertre (40€)
- TEAM CHUCKY 1: XX Mike Dieusaert (65€) / Benjamin Delatte (40€) / Gregory Deluyck (40€)
4° BANGERSTOX OLD SCOOL 2 september: (Alleen achtertrekkers). Er zijn nog 9 plaatsen. Er zijn er nog een aantal, welke hun auto niet opgegeven hebben. Dringend doorgeven aub.

5° ZEER BELANGRIJK: CARAVAN RACE:
- Uiterlijk te betalen op 19.08 tijdens de Team Races
- Tweemaal reeds, waaronder bij de caravan race van Paasmaandag, dit jaar, is de dissel (voorste deel van de caravan) bij een harde klop achteraan, naar voor geschoten en in de zetel van de piloot blijven steken. Wij vinden dit té gevaarlijk. Daarom MOETEN ALLE AUTO S BIJ DE CARAVAN RACE EEN DIKKE PLAAT HEBBEN, ACHTER DE ZETEL VAN DE PILOOT. DEZE PLAAT MOET ZEER GOED VASTGELAST ZIJN (eventueel aan een H-structuur zoals bij de Bangerstox). Wie deze plaat niet heeft zal niet kunnen starten.

Camso speedway

Terug naar Jul (2018)