Wist je datjes
05-07-2018
- UMP Hell Tour voor late models in USA maar liefst 28 wedstrijden telt in 32 dagen, meer info op  http://www.thehelltour.com/schedule 

- Dat de boekingen voor de Stan Woods memorial die op 27 april 2019 in Stoke weer wordt verreden dat na een week al  32 unlimiteds en 64 unders zijn ingeboekt waaronder  47 & 158 Andy & Shane Davies.

- Saloon stockcars nieuwtjes ,Sven de jong heeft de saloon van Kevin Oonk gekocht en Justin dikkop Kappert heeft  in Engeland een auto gekocht. Kevin Oonk gaat ook in een andere Engelse auto rijden later in het seizoen hij neemt de auto van Wayne Peckham over die hier in juli komt rijden in Emmen. Tonny van Draanen heeft de saloon gekocht van Mickey van Rosmalen die weer in Engeland een andere saloon zal gaan kopen. 

- Dat het zondag weer de car crash is in Bentelo met de bangers en rodeo. De wedstrijden beginnen om 10 uur en entree is 8 euro de baan is midden in Bentelo en de sfeer zal weer goed zijn.

-  Dat de V buggys zondag rijden in Sint Maarten en dat er 18 zijn ingeschreven.

- Dat er voor Texel volgend weekend maar liefst 31 vrije standaards zijn ingeschreven en 28 bangerstox. Die bangerstox komen alleen van het eiland Texel.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   

Terug naar Jul (2018)