Wist je datjes
21-06-2018
- Dat  Indianapolis Motor Speedway een  400 meter dirt track gaat  bouwen in bocht 3 van het circuit. Zo kan de USAC sprint cars daar rijden als de Nascar rijdt op Indy.

- Dat Jens van Breugel volgend jaar Lightning rods gaat rijden

- Dat er op Raceway Venray aanstaande zondag voor de Formule 1 fans een groot scherm aanwezig is waar ze de formule 1 race kunnen volgen.

- Dat er bij de autocross in  Makkum de stockcar F1-F2 en de F2 junioren aan de start staan. Meer info op http://autocrossclubmakkum.nl/ 

- Dat Harmen Zwerver afgelopen zondag in de stockcar F1 op Lelystad de Wild card race heeft gewonnen en zo mee de WK in Skegness mag rijden.

- Dat het aanstaande zondag 24 juni  Gouden Helm in de rodeo is bij de cross van Venhuizen.

- Dat Danny Klijn afgelopen zondag in Warneton reed met een MGA YA uit 1948 in de bangerstox. En dat er toen nog 7 waren in Nederland en nu 6. In Belgie zijn er nog 4. Danny is afgelopen zondag 3 keer over de kop gegaan en heeft uiteindelijk de finale uitgereden nadat de wedstrijd was stilgelegd omdat hij een wiel verloor. Met al heeft Danny een super dag gehad.

- Dat er voor het NK vrije standaard in Kollum 4000 euro aan prijzengeld is en dat er al 15 zijn ingeschreven tot nu toe.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    


Terug naar Jun (2018)