Wist je datjes
13-06-2018
-Dat Matt Simpson, voormalig Europees en puntenkampioen Nationals heeft dit weekend op Oulton Park Pole position and race 1 gewonnen bij de BTCC,super prestatie van de oval man!! 

- Dat er in september een NACO museum open gaat in Maastricht. Het museum is in een 250m2 en 5m hoge hobbyruimte  achter het huis van Mat Gulikers.  Museum is dan op afspraak geopend voor kleine groepen van 1 t/m ongeveer 10 personen .  Meer info komt op  Stockcar Speedway NL South  facebook pagina te staan. Mat super wat je doet.

- Dat er ruim 25 F2 zijn ingeboekt voor de EK stockcar F2 in Northampton op 28-29 juli  

- Dat de meest voorkomende autobij de autorodeo van Oudleusen een Ford Ka is. 

- Dat er 12 Camso v8 zijn ingeboekt voor de wedstrijd voor de Camso Cup

- Dat er maar liefst 46 stockcar F1 zijn ingeboekt voor het weekend in Schotland aankomend weekend waar zaterdag op Cowdenbeath en zondag op Lochgelly wat een kwartier rijdenvan mekaar af ligt. Cowdenbeath is toch wel een van de banen die als je speedwayfan bent op je bucketlist moet staan door zijn aparte vorm en hoe dicht ze bij de vangrail rijden. Pewi fotograaf Ed Jacobs zal het van het weekend mee maken en wij zijn dan ook benieuwd hoe hij beide banen zla vinden want ook Lochgelly is een must om heen te gaan.

- Dat er maar liefst 8 Engelse  Micro F2 s aan de start staan aanstaande zondag in Lelystad

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    

Terug naar Jun (2018)