Testmiddag Horst 12 mei
04-05-2018
In t weekend van 12&13 mei organiseren ACC De Paradijsracers een autocross-weekend, met op zaterdagmiddag 12 mei een Testmiddag

:Enkele redenen waarom mee te doen aan de Testmiddag op 12 mei in Horst::

• De perfecte test voor de 2e ronde van de Dutch junior buggy in Ruurlo. Deze wedstrijd die ook op de zand is.
• Nog niet overtuigd van de Lopik 500 auto? Kom dan op de zaterdagmiddag testen of alles goed is als voorbereiding voor Lopik.
• Heb je een equipe rijder die nog ff moet wennen, dan is dit de kans om lekker wat te proberen en te wennen aan de auto.
• Al heel lang een idee om iets te proberen maar wat tijdens een wedstrijd niet mogelijk is omdat er dan kans op aanrijdingen is.
• Dat setje wielen eens proberen wat achter in de schuur staat, waar aan je twijfelt wat de auto ermee presteert. En verschillende bandendrukken op dat zelfde setje banden.
• Een totaal andere afstelling van de schokbrekers proberen om te kijken wat de auto hiermee doet.
• De perfecte testmiddag om 100 % voor de dag te komen op de eerste NK Wedstrijd te Haarle ( zand).

ℹ De Testmiddag in Horst: Dé ideale test voor je auto! Je kunt dan minimaal 4x4 testrondes (als de tijd en ruimte er is mag er meer getest worden) rijden,op onze mooie grote zandbaan van ruim 600meter. kosten hiervoor zijn €10,00.

Inschrijven hiervoor kan via deze link: http://www.paradijsracers.nl/cross-inschrijven.php
Selecteer als wedstrijd de avondcross op 12 mei 2018,maar zet dan achter je startnummer een T.

We organiseren een betaalbare crossmiddag, om ieder een kans te geven om te testen en om meters te maken. Wat is er nog mooier dan na een mooie dag testen, naar een avondcross te kijken met 85 deelnemers. En de dag af te sluiten in de feesttent onder het genot van een biertje. We zouden het leuk vinden als jullie de zondag ook nog blijven. Kom gezellig naar ons crossweekend en we maken er samen een leuk weekend van! Tot dan, Tot AutoCroSS!

ACC De  Paradijsracers

Terug naar Mei (2018)